Merhaba Kıymetli  meslektaşlarım;

Çalışanı, emeklisi ile büyük bir camia ile tanışma fırsatı verdiği için UZDER Dernek yönetimine teşekkür ederim.

30 yılı aşkın süredir İzmir bölgesine hitap eden Aldemir Silah Kaplama ve Tamir Atölyesi hedeflerini büyüterek tüm ülkemize hizmet etmek için çaba göstermektedir.

Tamir, kaplama, orijinal yedek parça, orijinal ve kaliteli şarjör, şık aksesuarlar, resmi ve sivil kılıflar, aparatlar ile siz silah kullanıcılarına hizmet vermekteyiz. Silah alıp satarken fikrimizi, düşüncelerimizi alabilirsiniz. Ferdi veya toplu malzeme alımları için piyasa hakkında bilgi alabilirsiniz. Değişik kuvvetlerden arkadaşlarla çalışmışlığımız olmuş ve silahları ile ilgili sorunlarını çözmeye, isteklerini yerine getirmeye çalışmıştık. Onlar en iyi referans kaynağımız olacaktır. Ürün yelpazemize web adresimizden ve face book adresimizden ulaşabilirsiniz.

Emekli Hava Kuvvetleri Personeli olarak sizlerle beraber olmak, sizlerin sorunlarına ve ihtiyaçlarına yardımcı olabilmek benim için bir görev olacaktır. Ülkemizin her yerindeki Türk Silahlı kuvvetleri Camiasına selam ve saygılarımı sunarım.

ÜRÜN DETAYLARI İÇİN LÜTFEN SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ.  www.aldemirsilahcilik.com

Facebook:  mustafa özcü silahtar