23 Mart 2017 Sepmozyum Var

Kahraman ve asil uzman camiamız ;

23 Mart 2017 tarihinde Ankara Rixos Otelde ‘Değişen dünya dengeleri ve ulusal güvenliğimiz : Türkiye’nin yüz yıllık bağımsızlık ve var oluş mücadelesi’ konulu sempozyum düzenlenecektir.

Bu etkinliğimiz Uzder’in koordinasyonunda ve öz kaynaklarımızdan karşılanarak gerçekleştirilecektir.

Amacımız ülkemizin ulusal güvenliğine yeni bir bakış açısı getirirken kahraman uzman çavuşlarımızın şahsında Uzder’ in öncülüğünde bir farkındalık yaratmak, marka değerimizi artırmak ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin çoğunluğunu oluşturan camiamızın nitelik olarak ta ülke değerlerine azami katkıda bulunduğunu göstermektir.

Askeri personele temsil eden derneklerin bugüne kadar gerçekleştirmediği bu etkinliği uzman camiamız adına gerçekleştirmek bizlere büyük onur vermektedir. Bu onur hepimizindir .

Sempozyuma katılım, birçok Kamu kurumu ,Üniversite, Strateji kuruluşları ve STK ‘ lar olmakla birlikte şeref konuklarımız uzman camiamızı Uzder nezdinde temsil eden silah arkadaşlarımız olacaktır. Saygılarımızla.

UZDER Genel Başkanı

Tarih : 24.2.2017